loader icon

Pastis de Formatge

 

Elaborem unes dels millors pastissos de formatge de Barcelona, amb la nostra recepta secreta i a la manera tradicional, creem pastissos de formatge amb un gran sabor i una textura única, la gran experiència de Juan Ramón, propietari i xef del restaurant Juncà, és garantia d’èxit per a obtenir un extraordinari pastís de formatge, no et quedis sense provar una dels millors pastissos de formatge de Barcelona.
El pastís de formatge es pot elaborar pràcticament amb qualsevol tipus de formatge. Això pot anar canviant en funció dels millors formatges, segons el punt geogràfic, o l’època de l’any, perquè cada formatge té la seva temporada. Aquí fem el pastís de formatge clàssica, de 4 formatges, Manxec i cabrales. Es pot fer pastís de formatge amb qualsevol formatge i això es deixa a gust de cadascun, així que demana’ns que la vols!
Contacta amb nosaltres per telèfon (933 05 11 55) o WhatsApp (649 93 93 57) i demana’ns el pastís que vols, pots triar el pastís de formatge tradicional o amb algun formatge especial i la grandària que vulguis, poden ser de 1.150g. o 2.300g. aprox.

Pots passar a recollir-la pel local o te l’enviem casa!

 

× ¿Cómo puedo ayudarte?